Lopen, rennen en sporten zonder pijn.. met FootActive biomechanische inlegzolen!

FootActive inlegzolen zijn ontwikkeld door Australische podologen om de voeten te ondersteunen en de lichaamshouding te verbeteren. FootActive corrigeert overpronatie voorkomt daarmee overbelasting van de voeten, benen, knieën en onderrug. Met FootActive in uw schoenen geniet u van uitstekend loopcomfort bij wandelen, sport, hardlopen of werk.

FootActive zolen ...

  • zijn verkrijgbaar in schoenmaat 35 to 48
  • zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor allerlei soorten schoenen, activiteiten en voetklachten
  • kunnen met de hand gewassen worden
  • passen zich door lichaamsgewicht/warmte aan op uw voeten
  • zijn effectief, van de hoogste kwaliteit en toch betaalbaar!

Hoe kan FootActive u helpen?

De voeten zijn het fundament van ons lichaam. Verkeerde voetfunctie (zoals overpronatie) kan daarom problemen en klachten in andere delen van het lichaam veroorzaken. Overmatige pronatie kan niet alleen voetpijn leiden, maar ook het kan ook bijdragen tot andere biomechanische problemen zoals 'shin splints', pijnlijke, vermoeide benen, knie - en rugklachten. FootActive ondersteunt en corrigeert de voeten en bieden daarbij effectieve pijnverlichting voor hielspoor, pijn in de bal van de voet, knie- en rugpijn.

Het is de ideale zool voor mensen die langdurig staan of lopen voor hun werk, voor mensen met pijn en klachten, of voor iedereen die veel aan sport doet en juist klachten wil voorkomen. FootActive inlegzolen zijn ook zeer geschikt bij hielspoor.